Tab dig med den rette kostplan

At tabe sig er en hård proces, der kræver ændringer i mange af de daglige mønstre og vaner. At få rørt sig dagligt er oftest, det første råd man støder på i mængden af slanketips. Der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at motion er en vigtig metode til at tabe sig. Men den rette kostplan er mindst lige så vigtigt et fundament for at kunne smide de overflødige kilo. I samarbejde med Buddingevej Fysioterapi, giver vi dig her nogle gode råd til dig, der ønsker et varigt vægttab.

Få den vejledning, der passer til dig

Der er desværre ikke nogen facitliste, når det kommer til vægttab. Alle mennesker er forskellige. Evnen til at forbrænde fedt afhænger nemlig af stofskifte og forbrænding. Nogle mennesker forbrænder fedt hurtigere, mens andre har en langsommere forbrænding. Det betyder blandt andet, at visse mennesker har større risiko for lavt blodsukker, træthed og ubelejlig sult, fordi de har en hurtigere forbrænding af kulhydrater. Andre er til gengæld bedre til at ”tære på depoterne”, fordi de har en langsommere og mere regelmæssig forbrænding af kulhydrater. Derfor kan man ikke bare lave en generel, mirakuløs slankekur, der passer til alle mennesker.

Tab dig med den rette kostplan

Tal med en Slankekonsulent og få overblik

Du har måske en idé om, hvilken af de førnævnte stofskiftetyper du selv har. Men du har måske svært ved at overskue, hvordan du skal tilrettelægge din kost derefter. Som nævnt er der ingen facitliste, og netop derfor er det vigtigt, at en kostplan er skræddersyet til det enkelte individ. Derfor er det en god idé at tale med en ekspert, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil.

Hos en fysioterapeut kan du få den nødvendige vejledning, der skal til for at komme af med den uønskede vægt. Du kan for eksempel finde en fysioterapeut i Søborg-området, som har erfaring med kostvejledning. Der findes lige netop i Søborg fysioterapeuter, som er uddannede Slankekonsulenter og som derfor kan tilbyde individuelt tilpasset rådgivning.

En fysioterapeut, der har en uddannelse som Slankekonsulent, er trænet i at vurdere dit daglige energibehov og kan derfor vurdere et anbefalet energiindtag, hvis du ønsker at tabe dig. Med udgangspunkt i viden om dit energibehov kan en Slankekonsulent rådgive om en anbefalet, daglig måltidsfordeling. Endelig kan du hos en fysioterapeut med den nødvendige uddannelse få generelle gode råd om motion og en relevant og fornuftig opfølgning på tiltagene. Med hjælp fra en fysioterapeut vil du kunne tabe dig og få viden om at kunne opretholde din vægt efter vægttab.

Buddingevej Fysioterapi
Buddingevej 199
2860 Søborg
45 88 66 90

Comments are closed.