Skab en fest hvor du selv kan nyde den

Er der noget værre end at bruge lang tid og ufattelige mængder energi på at planlægge en fest for venner og familie, hvor man ikke selv kan deltage? Mange står i netop den situation, fordi de vælger at stå for alt det praktiske selv. De skal sørge for maden, bordækningen, drikkevarerne og musikken, så gæsterne ikke mangler noget. Og til sidst kommer oprydningen naturligvis. Får man ikke mulighed for at nyde festen selv, hvorfor holder man den så? Frygter man, at man vil havne i denne situation, er der heldigvis hjælp at hente. Lejer man selskabslokaler, i eksempelvis Næstved eller Roskilde, vil man typisk opleve, at der er mulighed for at tilkøbe forskellige dele af festen. Det gælder desuden også for resten af landet. Man har mulighed for at lade udlejerne stå for maden, bordækningen, oppyntningen og frem for alt oprydningen. Det eneste, man så skal gøre, er at nyde festen.

Skab en fest hvor du selv kan nyde den

Alt er aftalt på forhånd, så man dukker i princippet op og er med på lige fod med de andre gæster. Maden bliver serveret af personalet, og det er også dem, der sørger for, at der er rigeligt med drikkevarer fremme. Er det tid til en tale, en dans eller en pause, er det bare at sige det, og de vil sætte det hele i bero indtil du siger til. Alt det stress, du normalt ville opleve, vil være væk, fordi andre nu vil stå med ansvaret for at få det hele til at køre.

Overvejer du, om det kunne være noget for dig, skal du snakke med udlejerne af de lokaler, du kigger på. Festlokaler i eksempelvis Køge har ikke alle sammen samme regler, fordi det ofte er gennem privat udlejning. Det er forskelligt, hvad de tilbyder. Oftest kan du få det som du gerne vil have det, men det er en god idé at tjekke dine valgmuligheder. Desuden skal du huske, at lokalerne er kulissen for din fest, og de bør derfor tage sig bedst ud. Derfor skal man ikke tage noget, bare fordi det er billigt. Mange vil have det bedre ved at vide, at de har betalt kompetent personale for deres fest. Man slapper nemlig ikke af, hvis man ikke føler, man har overladt arbejdet til ansvarsfulde mennesker, der kan tage godt hånd om tingene. Overvej derfor grundigt, hvilket lokale du skal vælge til din fest.

Theilgaards Selskabslokaler
Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Tlf: 56 63 91 00

Comments are closed.