Send paintballkugler gennem luften til en polterabend

Paintball til polterabend

Fart over feltet, spænding og konkurrence. Lyder det som noget af det, du søger til en polterabend i eller i nærheden af Vejle? Så er der god grund til at sætte paintball på programmet til den polterabend, du skal planlægge, for med denne aktivitet er I sikret en sjov og udfordrende dag!

Sådan foregår paintball

Idéen med paintball er, at to hold kæmper mod hinanden og forsøger at skyde modstanderne. Dette sker alt imens, hver enkelt deltager gør sit ypperste for at undgå selv at blive skudt. Man kan undvige skud ved at gemme sig i huse, skjulesteder og ikke mindst ved at tænke taktisk.

Uden samarbejde vinder man ikke, og derfor handler paintball også i høj grad om sammenhold, kommunikation og en fælles agenda: at vinde!

Udendørs eller indendørs?

Paintball er velegnet yil polterabender året rundt. Det er nemlig muligt at spille paintball i både dertil indrettede fabrikshaller og på baner udenfor. Er det en dejlig forårs- eller sommerdag, og er vejret dejligt udenfor, er det derfor oplagt at nyde det gode vejr og sætte gang i aktiviteten ude i det fri.

Er det derimod koldt, regnende eller blæsende, kan I i stedet boltre jer i de gode indendørs faciliteter – under alle omstændigheder får I med paintball en sjov og uforglemmelig polterabend.

Store og små grupper

Paintball er en aktivitet, der i særlig høj grad henvender sig til større grupper. Dette er også ofte tilfældet i forbindelse med polterabender, hvor venner, familie og andre bekendte således alle kan hygge sig med den kommende brud eller gom.

Der kan være mange deltagere, da der skal laves flere hold, og alt afhængigt af hvor mange mennesker, der er tale om, kan der laves en turnering, hvor alle hold møder hinanden. Det er også muligt at spille paintball, hvis I er en mindre gruppe – så vil holdenes størrelse blot være herefter.

Sikkerhed og påklædning

Selvom paintball handler om at skyde på hinanden med paintballgeværer, er der ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden. Alle iføres heldragter og masker inden aktivitetens start, og denne påklædning beskytter ikke alene, når kuglerne fra geværerne rammer, men også mod farve. Paintballkuglerne indeholder udelukkende naturlige stoffer, hvilket hverken er skadeligt for deltagerne eller naturen.

Kunne I tænke jer at opleve paintballkuglerne flyve gennem luften og rundt om ørerne på jer? Så vælg paintball som aktivitet til polterabend. Hvis I ikke kan vente med at komme i gang, er det også mulighed at spille paintball i forbindelse med et firmaevent i Jylland – I skal blot være klar på at løbe rundt, hoppe op og ned, søge dækning og snige jer ind på modstanderne!
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08

Comments are closed.