Sådan tager du det perfekte portræt

det perfekte portraet

At få taget det perfekte portræt, kan være en kunst! Et perfekt portrætbillede skal afspejle mange ting: hvem du er som person, måske hvad du har af fritidsinteresser, og vigtigst af alt skal det vise dig fra dine bedste vinkler og fremme din karakter.

Den rette fotograf på det rette sted:

Først og fremmest skal du finde dig en erfaren og professionel fotograf i Herlev, Aalborg eller Odense afhængig af hvor du bor i landet. Når du har fundet en potentiel fotograf, som du tænker, kunne være rigtig god til at tage dine portrætbilleder, så tjek lige dennes billeder ud på nettet, for at se hvad han eller hun har gode erfaringer med. Herefter er det bare med at bestille tid til at få taget dine portrætbilleder, og så kan du så småt begynde at forberede dig på, hvordan du vil have taget dine billeder.

Som en rigtig god start, kan du først og fremmest finde ud af, hvor du vil have taget billedet henne. Om det skal være indendørs eller udendørs. Dette kommer selvfølgelig meget an på, hvad du vil fortælle – om du vil have nogle rekvisitter med, såsom et musikinstrument, en bold, et stykke værktøj eller bare noget som beskriver dig og dine hobbyer.

Den rigtige stil

Ud over at finde en helt perfekt location til dit portrætbillede, skal du også finde et helt perfekt outfit, som fremmer dine krop på den helt rigtige måde. Afhængig af om du skal være indendørs eller udendørs, og hvilke farver og nuancer du skal stå op imod, skal dit tøj selvfølgelig passe hertil. Her er der hjælp at hente ved en dygtig og begavet fotograf i Søborg, der kan fortælle dig, hvilke kontraster og nuancer der passer bedst sammen, og hvilke der er med til at fremhæve dig på billedet.

Hvis du er en kvinde, og skal have make-up på, kan det også være en god idé at finde ud af hvilke farver der passer bedst til din hudfarve, og finde ud af, hvilken make-up der fremhæver dine øjne bedst. Da vi kan udtrykke alle vores følelser med øjnene, er dette en rigtig god og vigtig del at fremhæve.

 

Keynote Pictures Provst

Bentzons vej 61

2860 Søborg

Danmark

28 73 92 92

Comments are closed.