Opsat hår til brylluppet

Har du styr på alt til brylluppet? Kjolen, kirken, en mand du har lyst til at kigge på resten af livet – alt det der? Hår og make-up er måske ikke højest på din prioriteringsliste, men det kan være en rigtig god idé, at få det ordnet af en anden end dig selv. Grunden er, at der sandsynligvis vil blive taget en del billeder af brudeparret under og efter selve brylluppet. Hvor man til hverdag godt kan klare sit hår selv, så kan det være en virkelig god idé at få en professionel til at se på det, når man nu skal stå foran hele familiens kameraer og telefoner en hel aften. Vi vil her, i samarbejde med Salon Stender, som er en frisør i Lyngby Storcenter og mange andre danske byer, give dig tre muligheder til dit bryllup. Søger du mere kan du selvfølgelig tage ned i salonen og høre mere.

Flot opsat hår til bryllup

Opsat i knold

For at have mulighed for at gemme det sted, hvor sløret skal side, er der mange der vælger en knold. Denne kan være sammensat med helt glat hår ned til knolden, eller mange løse krøller, som samler sig til en knold bagpå. Her er der ligeledes mulighed for at sætte hårpynt som passer til kjolen, hvis man ikke har tænkt sig at bære sløret under hele festen. Overvej hvor du vil have sløret, når du vælger hvilken type knold du kunne tænke dig. Vil du have sløret under knolden, kan denne være løs og smukt svunget, vil man have sløret over knolden er det en god idé at sikre, at den kan holde til vægten og ikke bede om en alt for løs og svungen knold. Du kan eksempelvis finde en dygtig frisør i indre København, som kan hjælpe dig med at sammensætte looket, så dit hår kommer til at passe til kjole og slør.

Stramme krøller, samlet bagtil

I samme stil kan man krølle det lange hår i flotte glatte krøller, og samle dem bagtil. Igen er der her mulighed for at sætte sløret fast, hvor håret er samlet. Denne løsning kan være svær at tage billeder af mange timer efter håret er sat, især hvis det blæser eller regner. Vælger man løst hår på denne måde er man derfor nødt til at tage hensyn til, at håret skal ordnes med jævne mellemrum hele aftenen.

Franske fletninger

To store, løse franske fletninger, der starter ved panden og slutter under baghovedet kan understrege et uformelt sommerbryllup perfekt. Her er der mindre at tage sig af, da det er meningen den skal være løs, er der ingen grund til at bekymre sig om flyvske hårstrå.

Salon Stender
Lyngby Storcenter 107
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 87 58 18

Comments are closed.