Opbevaringslagre i København

Flytteproces

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at få opbevaret dine ejendele på et opbevaringslager. Det kan for eksempel være i forbindelse med en flytning, hvor du i overgangen mellem den gamle bolig (eller erhvervsejendom) og den nye har brug for et sikkert og trygt sted, hvor du kan have dine ting stående i en kort periode. Det kan også være, at du har brug for opbevaringslageret i længere tid. Heldigvis for dig er der mange muligheder for opbevaring – det kan med fordel foregå hos et professionelt og kompetent flyttefirma. Fordelen ved at opbevare dine ejendele hos et flyttefirma er, at alle dele af flytningen – nedpakning af dine ejendele, transport til opbevaringslageret, selve opbevaringen, transport fra opbevaringslageret og den endelige udpakning – foregår ved det samme firma, hvor du kommer til at samarbejde med de samme medarbejdere hele vejen. Det sikrer dig den mest behagelige og velfungerende løsning.

Hvis du er på udkig efter et opbevaringslager hos et godt flyttefirma i København, er der nogle faktorer, du bør overveje nøje.

Hvordan er beliggenheden og tilgængeligheden? Hvis du har brug for at komme til dine ting ofte, er det en god idé at vælge et opbevaringslager, som ligger tæt på dig. Hvis du endvidere gerne vil besøge lageret uden for den almindelige åbningstid, er det vigtigt, at du finder et sted, hvor dette er en mulighed. Det er dine ejendele, der er tale om, og derfor skal de være lige præcis så tilgængelige for dig, som du har behov for.

Hvor meget plads har du egentlig brug for? Det kan være vanskeligt at vurdere, hvor meget dine ting fylder, når de er blevet pakket ned. Når først dit service er pakket forsvarligt ind, vil det fylde mere end det gør hjemme i dit køkkenskab. Modsat fylder spisebord og stole ikke nær så meget, når benene er afmonteret. Den bedste løsning er dels at lade flyttefirmaet foretage en vurdering af dit indbo, dels at vente med at beslutte dig for lagerets størrelse, indtil du er godt i gang med nedpakningen. På den måde kan du bedst vurdere, præcis hvor mange kubikmeter plads du har brug for. Ofte vil du opleve, at du faktisk har brug for langt mindre plads, end du måske lige havde regnet med.

Uanset hvilke krav du har til dit opbevaringslager, er det altafgørende, at du samarbejder med professionelle og kompetente medarbejdere. Sammen kan I finde lige præcis den løsning, som er den rette for dig.

 

CT Flyt & Service ApS.

Glentevej 35 B

4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23

Comments are closed.