Kan man få fjernet uønsket hår permanent?

Vi er mange, som kender dette problem. Hår, uønskede steder på kroppen! Det skal enten vokses, eller konstant barberes af med skraberen når man er i bad. Det er en vedvarende proces, da hårene selvfølgelig vokser ud igen, og så starter det forfra. Men kunne det ikke være skønt, hvis der var andre muligheder, som gjorde resultatet permanent? Det kan faktisk lade sig gøre nu. Der er nemlig blevet udviklet moderne og teknologiske laserbehandlinger, hvor man kan komme af med uønsket hår – for altid.

Kan man få fjernet uønsket hår permanent?

Det er dog ikke en behandling som er overstået på en dag. Ønsker du en perfekt og permanent hårfjerning, skal du nemlig gentage processen 5-8 gange med ca. 4 ugers mellemrum, for at alle hårrødderne er fjernet. Dette skal gøres, da man kun kan fjerne hår, som er i vækst- eller overgangsfasen. En overgangsfase, er den fase hvor håret ikke længere gror men blot er tørret ud. Det varierer dog fra person til person, hvor mange behandlinger der skal til, for at alle hårrødderne er fjernet helt, og så har det den største effekt på mørke/sorte hår. Det er sjældent at den permanente hårfjernings behandling egner sig til lyse dun. For at fjerne hårene, vil det ønskede område blive varmet op med laser til en bestemt temperatur, som permanet forhindre hårvækst.

Begynder du efter behandlingen at blive lettere rød i det behandlede område, eller er der opstået små røde knopper, skal du ikke blive nervøs. Det er ganske normalt, da huden kan være blevet lettere irriteret. Rødmen forsvinder i løbet af nogle timer, og knopper forsvinder ligeså langsomt af sig selv.

Søger du en erfaren plastikkirurg i København inden for dette område, er det ikke nødvendigvis klogest at vælge den første og billigste kirurg. Det vil altid være en god idé, at spørge ind til klinikkens tidligere behandlinger af patienter, og hvor god erfaring de har med dette. Nogle steder vil der også være prisgaranti på behandlingen. Ønsker man permanent hårfjerning af et bestemt sted, kan man også være heldig at få 50% rabat på de øvrige steder.

Nogle af de mest normale steder at få permanent fjernet håret, er overlæbe, armhuler, bikinilinje, baller, underben og ryg. Der er selvfølgelig flere steder på kroppen med hårvækst, og det er muligt at få fjernet næsten over det hele, men dette kan variere fra de forskellige klinikker, så det er altid en god idé at forhøre dig om hvilke områder de behandler, når du bestiller din tid til en hårfjerning.

 

Regenclinic København
Palægade 7
1261 København K
Tlf: 60 12 61 37

Comments are closed.