Hvilke services indgår i ejendomsservice?

ejendomsservice trapperens

Hvad går ejendomsservice ud på? Overordnet set handler det om at sørge for en ren og velholdt ejendom. Mange firmaer tilbyder ejendomsservice i København på netop dette grundlag. Som regel indbefatter ejendomsservice almindelig rengøring af fællesarealer samt viceværtservice. Alt efter behov kan de fleste firmaer tilbyde både pakkeløsninger såvel som mere specialiserede eller særligt tilpassede ydelser. Nogle steder kan du også finde virksomheder som tilbyder kontorrengøring i København. Hvis du er administrator af en ejendom, uanset om det er til erhvervsbrug eller udlejning af boliger, vil du som regel være nødt til at sørge for almindelig vedligeholdelse af ejendommen og fællesområder så som gårdanlæg og fortov foran bygningen.

Alligevel kan behovene være forskellige fra ejendom til ejendom. Nogle benytter sig af en fast vicevært, men skal have hjælp til vinduespudsning, snerydning og trappevask. Helt basalt går ejendomsservice ud på, at ejendommen bliver holdt ved lige, så den fremstår præsentabel og pæn. Hvis man som udlejer gerne vil have lejet sine erhvervslokaler eller lejligheder i en ejendom ud, skal man derfor både sørge for, at den er pæn og velholdt, men også leve op til forpligtelser hvad angår vedligeholdelse. Her vil den nemmeste og billigste løsning som regel være at udlicitere rengørings- og vedligeholdelsesopgaver til en rengøringsvirksomhed. Et privat firma med speciale i rengøringsservice vil som regel kunne klare de nødvendige opgaver til en konkurrencedygtig pris.

Disse opgaver indgår i ejendomsservice

Udover førnævnte trappevask og snerydning vil ejendomsservice normalt også omfatte pasning af grønne områder, hvis der er et gårdanlæg, have eller små grønne områder tilknyttet ejendommen, ligesom det vil indbefatte vinduespudsning i erhvervsejendomme, syn i forbindelse med ind- og udflytning, kontakt til beboerne, opsyn med ejendommen, tømning af skrald, VVS arbejde osv. Ofte vil der også være mindre reparationer og rengøring i forbindelse med flytning. Som regel har man også pligt til at salte fortovet i glat føre og frostvejr foran sin ejendom og holde fællesarealer og gårdanlæg rene, og det vil også indgå i ejendomsservice. Håndtering af vandskader eller andre større skader kræver fast opsyn for at blive ordnet, og med fast ejendomsservice er man sikret dette.

Specialopgaver som varmemesteropgaver, fremvisninger af lejemål og gartnerarbejde er også services, som mange firmaer, der har med ejendomsservice at gøre, kan tilbyde. Hvis man vælger at få fast ejendomsservice til sin ejendom, er man således godt dækket ind året rundt. Det skaber mere tryghed blandt lejerne, og på den måde bliver ejendommens lejemål mere attraktive, uanset om det drejer sig om erhverv eller privat leje.

Sallingboe ApS

Ellekær 8

2730 Herlev

50 10 17 14

Comments are closed.