Find velsmagende frokost til dine medarbejdere

I en virksomhed er der mange dele, der spiller sammen for at producere et produkt, og i sidste ende giver det overskud der gør, at alle medarbejdere og ejere kan få mad på bordet. Jo bedre de forskellige dele fungerer, jo stærkere er maskinen, og jo bedre vil det gå for alle der er involverede. En ting der ikke altid er fokus på i forbindelse med medarbejderpleje, er frokostordninger. Det er ofte medarbejdernes eget ansvar at få ordentlig frokost, og få det til at passe ind i deres frokostpause. Dette leder til to ting; madpakker og fast food. Selvom fast food sikkert ikke er så skidt som mange gerne vil have os til at tro, så er det ikke lige så godt og sundt som mad med flere friske grøntsager og mindre fedt og salt i. Madpakker kan sagtens være en positiv ting, men det er ikke alle der gider spise dem, da det har en tendens til at blive til en plastickasse med flade rugbrødsmadder i, når det endelig er tid til at spise frokost.

Find velsmagende frokost til dine medarbejdere

Find et godt selskab

Hvis din virksomhed ligger i København eller omegn, så vil det være langt nemmere at finde et godt cateringfirma der kan tilbyde en rigtig god frokostordning. Det er helt i orden at være kritisk, det er som sagt meningen at dine medarbejdere skal have en god, nærende frokost. Når du skal finde passende catering i København kan du eventuelt sammenligne de forskellige kandidater på disse parametre:

Kvalitet

Mange steder tilbyder at lade dig afprøve deres mad, inden du bestiller en frokostordning til alle medarbejderne. Her er det vigtigt at se hvad man får for pengene. Er brødet hjemmebagt, helt i orden og virkelig lækkert? Så er kvaliteten af de andre madvarer sandsynligvis også i orden. Kig i øvrigt efter optøede madvarer, da dette på den anden side kan indikere dårlig kvalitet og uerfarne kokke.

Pris

Hvis det er meningen virksomheden betaler for frokosten skal prisen selvfølgelig stemme overens med virksomhedens økonomi. Skal medarbejderne selv betale for at være med i ordningen kan det være en idé at lade en håndfuld af disse sætte en makspris.

Variation

Det er meget forskelligt hvad man har lyst til at spise. I en lille virksomhed kan man måske finde én type madlevering tæt på virksomheden i København som passer til alle, i en større virksomhed er man måske nødt til at gå efter levering med stor variation.

Ryde Gastronomi ApS
Strandboulevarden 11
2100 København
Tlf: 35 26 71 72

Comments are closed.