Find din lokale boligadvokat i København

boligadvokat københavn 2

Boligkøb foregår for det meste mellem en køber og en ejendomsmægler, medmindre der er tale om selvsalg af boligen. Ved boligkøb gennem en ejendomsmægler fremvises boligen af ejendomsmægleren, som forklarer fordele ved netop denne bolig. Ejendomsmægleren skal få boligen til at fremstå positiv og give køberne en positiv oplevelse til åbent hus. Der er alligevel et problem ved ejendomsmæglere, da de repræsenterer sælgeren af boligen. Det er i stedet muligt at finde en boligadvokat, som repræsenterer køberen.

Boligadvokat, som repræsenterer køberen

Det er muligt for en boligkøber at få professionel hjælp fra en boligadvokat. En boligadvokat varetager udelukkende køberens interesser, så boligkøbet bliver et godt køb. Boligadvokaten vil afstemme købernes forventninger i forhold til budget og boligmarkedet. Boligens pris vil vurderes i forhold til størrelse, beliggenhed og tilstand. Tilstandsrapporten vil vurderes af boligadvokaten for at fastsætte, om prisen er i orden. Ved køb af bolig vil boligadvokaten vejlede i købsaftalen, så alle rettighederne er på plads. Det er således muligt, at køberne har visse forbehold for boligkøbet, som forhandles mellem de to parter. Boligkøbsadvokaten vil sørge for at gennemføre aftalerne, så forbeholdene bliver udført på professionel vis, så de er i overensstemmelse med de pågældende regler. Det er på den måde muligt at slippe for økonomiske konsekvenser og diskussioner, hvis der tages de nødvendige forbehold. Der vil også blive udarbejdet skøde og tinglysning, som er nødvendighed under boligkøb. Boligadvokaten er med gennem hele processen, så alle de nødvendige krav for boligkøb er opfyldt. En boligadvokat kan således sikre en god handel, så der ikke opstår økonomiske problemer for køberne på grund af fejl under købet.

Gode råd til valg af boligadvokat

Der er to afgørende aspekter, som bør afgøre valget af boligadvokat.

Boligadvokat med en samlet pakke: Det er muligt at købe en samlet pakke til boligkøb rådgivning på Frederiksberg, så den samme boligadvokat styrer hele købsprocessen. Det er en fordel at vælge en boligadvokat med en samlet pakke, da der tilbydes faste priser på de samlede pakker. De samlede pakkeforløb indeholder boligkøbsrådgivning i hele forløbet, hvilket suppleres med specialiseret rådgivning. Der vil efterfølgende sørges for en professionel forhandling, så boligens købspris bliver forhandlet. Boligadvokaten vil under hele forløbet sørge for de påkrævede dokumenter, hvor der tages de nødvendige forbehold. Boligadvokaten fungerer på den måde både som købers rådgiver samt købers praktiske bindeled til boligkøbet.

Lokal boligadvokat: Der bør vælges en boligadvokat, som har kendskab boligens område. Der bør af den årsag benyttes en stedkendt boligadvokat fra Frederiksberg, hvis der skal købes bolig i hovedstadsområdet. En boligadvokat med kendskab til området har stor forståelse for områdets kvadratmeterpris, så boligens pris kan vurderes derefter. Det er på den måde muligt at få mest for pengene, da boligadvokaten er i stand til et gennemskue det gode boligkøb.

Boligkøbsadvokaterne
Frederiksborggade 5A
1360 København K
Tlf: 70 70 50 80

Comments are closed.