Få styr på finanserne med en økonomisk rådgiver

Finansrådgivning

Det kan være svært at bevare overblikket over den finansielle situation i virksomheden, da der er mange forskellige aspekter at holde styr på. En kvalificeret finanskonsulent, der kan fungere som økonomisk rådgiver for virksomheden, kan hjælpe med at få det store overblik over hele virksomhedens økonomiske situation.

 

Det kan en finanskonsulent hjælpe med

 

En finanskonsulent kan hjælpe med rådgivning af adskillige forskellige aspekter inden for økonomisk rådgivning. Det kan dreje sig om basale opgaver som hjælp til regnskaber eller større opgaver såsom hjælp til selskabsadminstration, hvor finanskonsulenten, uanset opgavestørrelse, kan varetage opgaverne på professionel vis. At få en professionel finanskonsulent til at varetage de økonomiske opgaver i virksomheden sikrer, at der kommer styr på økonomien samtidigt med, at virksomhedsøkonomien vil blive forbedret. En finanskonsulent kan gennem sine kvalifikationer og kompetencer på området give virksomhedsrådgivning, som kan hjælpe virksomhedens økonomi til at blive mere robust. Det sikrer sunde regnskaber, som danner grundlag for en succesfuld virksomhed med en økonomi, der fungerer. Der vil derfor blive foretaget et generelt sundhedstjek af virksomheden, hvor der vil skabes overblik over virksomhedens økonomi. Der vil af den grund foregå en grundig undersøgelse af alle økonomiske aspekter i virksomheden, så der er styr på alle transaktioner i virksomheden. Alle forretningsgange og ledelserapporteringer vil blive undersøgt for bedrageri, manipulation og andre problematikker, som har negativ indflydelse på virksomheden. På den måde vil der blive ryddet op i virksomhedens økonomi, så alle økonomiske dokumenter stemmer overens. Med korrekte regnskaber og dokumenter er der styr på finanserne, hvorefter finanskonsulent kan fortsætte sit arbejde ved at give økonomisk rådgivning til at optimere virksomheden.

 

Rådgivning på flere områder

 

Det er muligt at få en kombination af rådgivning til virksomheden. Det kan være en stor fordel at vælge en samarbejdende finanskonsulent, som en samarbejdspartner med konsulenter fra andre områder, der er relevante for virksomheden. På den måde er det eksempelvis muligt at kombinere økonomisk rådgivning med rådgivning inden for kommunikation. Kombinationen af økonomi og kommunikation kan bruges til at udvikle en strategi, som får forbedret virksomhedens økonomi gennem god kommunikation til kunderne. Det er muligt at opnå gode resultater ved at lade rådgivere fra forskellige fagområder samarbejde. Deres viden kan sammenfattes, hvorefter deres tværfaglige viden kan udnyttes til at optimere virksomhedens handlingsplan. En ny kampagne kan eksempelvis tiltrække nye kunder fra en anden målgruppe, hvilket kan blive et springbræt for at opnå økonomisk gevinst. Det kan frigøre luft i virksomhedens økonomi, som kan give mulighed for blandt andet investeringer. Her kan finanskonsulenten igen træde til og rådgive om det økonomisk bedste valg. Denne kreative måde at tænke på kan derfor være til stor gavn for virksomhedens udvikling og økonomi.

 

Core Advice A/S
Arrenakkevej 20
3300 Frederiksværk
22 20 22 32

 

 

Comments are closed.