Få luft til hjernen med udluftning og rengøring

Arbejdsdagen lakker mod enden, og luften på kontoret er tung og indelukket. Du føler dig træt i kroppen, og du kan mærke en begyndende hovedpine komme snigende. Motivationen er i bund, og dit humør er mildest talt heller ikke noget at skrive hjem om. Kan du genkende det scenarie? Så er det måske på tide at kigge rengøringen og udluftningen på din arbejdsplads efter i sømmene.

Erhvervsrengøring

Energi til hele dagen

Selvfølgelig er energiniveaet lavere sidst på dagen, end det er om morgenen. Men du kan snildt forbedre både gåpåmod, helbred og humør i slutningen af arbejdsdagen ved at sørge for, at der bliver gjort rent og luftet grundigt ud på din arbejdsplads. For hjernen fungerer bare bedre, når den får frisk ilt.

Der er heldigvis flere professionelle rengøringsfirmaer, som udfører kvalitetssikret, grundig og rettidig erhvervsrengøring i Københavnsområdet, så der er ingen grund til at springe rengøringen over. Jævnlig rengøring og frisk luft til kontoret er nemlig et par helt essentielle brikker, der skal være på plads, før energiniveauet kan forblive højt på en lang arbejdsdag på kontoret.

Frisk luft og rengøring forhindrer sygdom

Frisk luft og hyppig rengøring kan tit forbedre helbredet og forhindre sygdom

Den menneskelige krop er nemlig meget følsom overfor dårligt indeklima, og derfor vil manglende udluftning og dårlig rengøring også påvirke medarbejderne på en arbejdsplads. Typiske symptomer på dårligt indeklima er tørre og irriterede øjne, træthed og lavt energiniveau, hovedpine samt skulder- og nakkeproblemer.

Hvis indeklimaet på arbejdspladsen er dårligt, vil symptomerne typisk optræde i slutningen af dagen, så hvis du og dine kollegaer tit føler jer utilpasse, når arbejdsdagen er ved at være slut, er der god grund til at overveje, om rengøring eller udluftning kan forbedres.

Få mere ilt med planter på kontoret

Frisk luft behøver ikke kun at komme udefra. Faktisk kan du forbedre indeklimaet på din arbejdsplads væsentligt ved at lade planter indgå i indretningen. Planter danner ilt og forbedrer luftkvalitet- og fugtighed og kan altså meget mere end bare at se pæne ud.

Hvis du alligevel overvejer at lade en professionel udbyder af kontorrengøring klare rengøringen, kan du med fordel vælge et, som også tilbyder andre serviceydelser – herunder vedligeholdelse, vanding og aftørring af planter. Hvis du finder det rette firma, er du sikret, at dine planter får den bedste pleje, så de kan blive ved med at gøre luften bedre på din arbejdsplads.

Partnerservice Hver Gang ApS
Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450
51 92 84 60

Comments are closed.