Erhvervsrengøring giver godt indeklima på arbejdspladsen

Dårligt indeklima skader vores helbred

Gang på gang er det blevet bevist, hvordan et dårligt indeklima har en negativ effekt på vores generelle velvære. Vi kender det alle sammen, luften omkring os virker ubehageligt trykkende, hovedet virker tungt, og man føler sig uoplagt og har svært ved at bevare koncentrationen i særlig lang tid af gangen. Dette er alle tegn på, at man befinder sig i et lokale med dårligt indeklima, hvilket på længere sigt kan føre til alvorlige helbredsmæssige komplikationer og dermed tab af arbejdskraft for virksomheden.

Erhvervsrengøring giver godt indeklima på arbejdspladsen

 

De fleste mennesker er opmærksomme på at lufte ud og gøre rent i deres egen lejlighed, men på et kontor, som man ofte ikke føler nogen særlig forpligtelse over for, kan det være sværere at tage sig sammen til at få svunget støvsugeren og støvkluden og få åbnet vinduerne og lukket den friske luft ind. Ønsker du at bevare et godt indeklima i din virksomhed, kan det derfor være en god idé at lede efter et rengøringsfirma, der tilbyder erhvervsrengøring i Helsingør, eller hvor din virksomhed nu måtte have adresse.

Find det rette firma til at klare din erhvervsrengøring  

Når du skal finde et firma til at varetage din erhvervsrengøring, skal du først gøre dig det klart, hvad du ønsker af samarbejdet. Er du på udkig efter et rengøringsfirma, der kan rykke ud hver dag, eller ikke mere end én gang om måneden? Skal du kun have gjort hovedrent, eller ønsker du også at firmaet kan varetage andre opgaver, som fx vinduespudsning eller tæpperens? Hvis du ønsker mere end bare rengøring, tilbyder flere firmaer såkaldt “facility service”, hvilket vil sige, at de tager sig af alle de praktiske opgaver i din virksomhed, både ude og inde. Servicen indebærer bl.a. snerydning, kantinedrift, pasning af grønne områder, materialeopfyldning og vanding af planter og blomster. Hvis du ønsker en totalløsning, der kan sikre dig et godt indeklima, bør du derfor straks finde et kompetent rengøringsfirma, der tilbyder facility service på Sjælland, til glæde for dig og din virksomhed.  

Som nævnt før er rengøring en af de bedste midler i kampen mod et dårligt indeklima. Mange rengøringsfirmaer er ekstra opmærksomme på dette, og tilbyder derfor professionel erhvervsrengøring med fokus på et godt indeklima, hvilket mange kunder benytter sig af. Rengøring giver et rent og frisk kontor, hvilket sikrer et godt indeklima, der i sidste ende giver glade og veloplagte medarbejdere, der er klar til at påbegynde deres arbejdsdag, hvilket alle jo er interesserede i.

Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
Tlf: 70 25 10 01

Comments are closed.