En købermægler sparer dig for mange penge i dit boligkøb

I en bolighandel er sælgeren ofte bedre stillet end køberen. Sælger vil nemlig typisk være repræsenteret af en ejendomsmægler, som udelukkende arbejder for at sælge boligen til en pris, der helst ikke skal være lavere end den oprindelige vurdering – og gerne højere. Da ejendomsmægleren oftest er en dygtig sælger, der kender markedet langt bedre end gennemsnittet, giver det mildest talt en skævvridning, fordi du som køber kan have svært ved at gennemskue markedets mekanismer.

Prisnedslag på hus

Som køber kan du vælge at alliere dig med en rådgiver fra din bank eller en boligadvokat. Problemet med disse er, at de ikke hjælper dig igennem processen fra start til slut. Deres fokus ligger nemlig primært på at godkende de overordnede vilkår i handlen. Derfor kan du som køber godt føle dig lidt på Herrens mark, fordi du ikke har ikke en mægler, der repræsenterer dig i samme omfang, som ejendomsmægleren repræsenterer sælgeren.

Få garanti på et prisnedslag med en købermægler

Der findes heldigvis også rådgivere, der giver mulighed for, at køberen får de samme vilkår som sælgeren. De seneste par år er det blevet mere almindeligt, at boligkøbere anvender købermæglere til at repræsentere deres interesser. Det kan være en rigtig god investering at indgå et samarbejde med en købermægler – det kan nemlig spare dig for mange penge og bekymringer.

Med den rette købermægler ved din side er du sikret det størst mulige prisnedslag på din bolighandel. Visse købermæglere arbejder sågar med et koncept, hvor du som køber garanteres at spare penge. Konceptet indebærer, at du ikke skal betale for prisforhandlingen, hvis købermægleren ikke er i stand til at forhandle prisen ned til et niveau, hvor du samlet set sparer penge. Det vil sige, at du – uanset forhandlingens udfald – får gavn af købermæglerens service.

Få hele pakken med en købermægler

En købermægler tager sig ikke blot af prisnedslag men tilbyder også en grundig rådgivning igennem hele købsprocessen. Lige fra boligsøgning til de sidste administrative brikker som tinglysning, refusionsopgørelse, skødeskrivning og sikkerhedsforhøjelse falder på plads. Ligeledes sparer du også udgifterne til en boligadvokat. Og så skal det også nævnes, at købermæglernes priser er på et niveau, der ligger væsentligt under boligadvokaternes. Hvis du samarbejder med den rette købermægler i forbindelse med dit boligkøb, er rådgivning, besigtigelse og vurdering af bolig, prisforhandling og berigtigelse alt sammen inkluderet. Du får kort sagt hele pakken. Det betyder, at du som køber er mindst lige så godt stillet som sælgeren.

 

Købersmægler.dk

Søndersøvej 27

2820 Gentofte

52 80 20 00

Comments are closed.