Det skal du vide, inden du begynder hos Alhambravej tandlægerne

Det kan være svært at skifte tandlæge, men hos Alhambravej tandlægerne prøver vi altid på at gøre dit skifte så let for dig som muligt. Hvis du viser os tillid, er vi klar til at hjælpe dig igennem livet med sunde tænder! Så hvis du søger en professionel tandlæge på Frederiksberg har du fundet den rette klinik.

Praktiske informationer

 

En ting som er vigtig første gang du kommer i klinikken er, at du kommer 5 minutter før din tid, så du kan udfylde et informationsskema. På denne måde får vi oplysninger om dig, og kan tilpasse vores behandling af dig. Hvis du har tandlægeskræk, skal du endelig sige det inden behandlingen og gerne skrive til os inden du booker din første tid. Vi går i klinikken meget op i, at du får en så behagelig oplevelse som muligt, og vil gerne hjælpe dig af med din angst omkring tandlægen. Hvis du giver besked inden behandlingen, kan tandlægen tilpasse behandlingen på en sådan vis, at behandlingen ikke virker så skræmmende, som du måske tror.

Det skal du vide, inden du begynder hos Alhambravej tandlægerne

Du skal huske dit sygesikringskort, og afbud skal ske indenfor 24 timer, ellers vil det medføre et udeblivelsesgebyr. Der vil altid være betaling efter behandlingen, hvor der kan benyttes Dankort, men hvis der er tale om en større behandling, vil vi være så fleksible, som vi nu kan, så du kan betale over flere gange.

Glade patienter

 

En af de vigtigste ting, du skal vide om klinikken, før du booker din første tid er de nuværende og tidligere patienternes oplevelser i klinikken. Vi har fået ekstremt mange positive henvendelser hvilket også kan ses på trustpilot, hvor vi har en score på 9,8 på en skala fra 1-10. Rosen går blandt andet på, at patienterne føler sig tilpasse, i gode hænder og generelt føler, at de kan stole på vores tandlæger og andre ansatte i klinikken. Selvom vi har fået så gode anmeldelser hviler vi selvfølgelig ikke på laurbærrene. Vores mål er at yde den bedst mulige service, og dette gælder både i forhold til kvalitet af behandlingen, da vi har de bedste tandlæger tilknyttet, men også at du får en god oplevelse og har tillid til os.

Det vigtigste du skal vide inden du begynder hos Alhambra tandlægerne er, at vi altid vil gøre vores bedste og tilpasse behandlingen, så du føler du får den bedst mulige oplevelse. Så søger du en passioneret og smilende tandlæge nær Vesterbro, så bestil en tid hos os.

Alhambravej Tandlægerne
Alhambravej 1
Frederiksberg C
33 22 46 16

Comments are closed.