Det skal du tænke på, når du booker et selskabslokale

Festlokale

 

Hvis du står og skal holde en stor fest, giver det god mening at leje et selskabslokale. Først bør du dog overveje, hvad dit behov er i forhold til lokaler. Hvilken type fest er det, du vil holde? Hvor mange mennesker regner du med der kommer, og hvordan skal festens omgivelser være? Er det en brunch, frokost eller middag, eller skal det blot være en reception med let anretning? Er det til en barnedåb eller konfirmation, rund fødselsdag eller bryllup, eller måske en julefrokost med arbejdet eller en personalefest?

 

Find de rigtige selskabslokaler

 

Hvis du skal holde et stort arrangement med mange deltagere, kan det blive nødvendigt at leje et forsamlingshus eller medborgerhus i dit område, så der er plads til alle gæsterne. Der kan ofte være en hyggelig stemning i sådanne lokaler, men nogle steder vil der være lidt bart og anonymt, så du selv skal gøre mere ud af oppyntningen. Desuden vil der ikke være folk på stedet, som kan sørge for at sætte borde og stole frem, servere maden eller rydde af og gøre rent bagefter. Det skal du enten selv sørge for, eller du kan hyre hjælp udefra til at tage sig af det. Du skal også sørge for at hente maden udefra. Her gælder det om at finde en god cateringløsning. Hvis du holder festen i Nordsjælland, vil der ofte være god mulighed for at få maden bragt fra en af de gode restauranter i området. Der er en del muligheder for catering i Nordsjælland, som det er værd at undersøge, når du skal finde en leverandør af maden til festen.

 

Lej en restaurant til din fest

 

Flere større restauranter tilbyder udlejning af selskabslokaler. Det kan være en god løsning, for så skal du ikke selv stå for mad, servering eller rengøring – det klarer restaurantens personale, og det bliver blot medregnet i den samlede pris. Desuden er der en fordel ved at leje selskabslokaler i en restaurant, da det ofte vil være mere hyggeligt og stemningsfyldt end almindelige selskabslokaler, fordi der er gjort mere ud af indretning, der også skal fungere i det daglige. Især i Nordsjælland finder du restauranter i naturskønne omgivelser. Eksempelvis Strandmøllekroen i Klampenborg har selskabslokaler, som kan lejes til en rimelig pris, og her får du en smuk udsigt med i købet og lokaler, der er en kombination af kro og fin restaurant.

 

Strandmøllekroen

Strandvejen 808

2930 Klampenborg

39 63 01 04

Comments are closed.