Derfor er en boligadvokat vigtig

 

Køb og salg af boliger er en langvarig og omfattende proces. Der er mange ting, som skal på plads før gennemførelse af salg og køb. Der skal ikke meget til for, at salget af den nuværende bolig bliver udsat på grund af diverse problemer. Det udsætter muligheden for at investere i en ny bolig, så drømmeboligen kan mistes grundet langsomt salgsforløb.

Få hjælp fra en boligadvokat

En boligadvokat kan fungere som redskab til at få et vellykket salg og køb af bolig. Boligadvokaten kan både repræsentere kunden under salg af den nuværende bolig samt rådgive og hjælpe under køb af en ny bolig. Det er derfor vigtigt at finde en dygtig boligadvokat, som kan hjælpe gennem hele processen – fra salget af den nuværende bolig til et vellykket køb af ny bolig. Det skaber tryghed at benytte den samme boligadvokat til både salg og køb af bolig, da der ikke er nogen løse ender i hverken salget eller købet. Det hele varetages af en topprofessionel boligadvokat, som er til rådighed under hele forløbet.

Derfor er en boligadvokat vigtig

Salg af nuværende bolig

Boligadvokatens hjælp under boligsalget vil bestå af juridisk rådgivning og udarbejdelse af dokumenter. Boligadvokaten vil også varetage forhandlingerne med sælgers repræsentant, så købsaftalen kan udarbejdes. Inden forhandlingerne vil der rådgives økonomisk og juridisk, så boligens sælger er fuldt informerede gennem hele forløbet, og forhandlinger foregår efter sælgerens ønsker. Boligadvokaten vil efterfølgende sørge for godkendelse af de nødvendige dokumenter, så købsaftalen, skøde og refusionsopgørelsen er korrekt. På den måde er det muligt at undgå fejl i salgsprocessen, så salget bliver vellykket gennemført.

Køb af ny bolig

Boligadvokaten vil give professionel køberrådgivning i København eller i netop dét område, hvor der søges efter ny bolig. Det er en fordel at benytte en boligadvokat til køb af bolig, da boligadvokaten er en uafhængig part, som ikke har nogen interesse i hvilken bolig, som bliver solgt. Problemet med ejendomsmæglere er, at de repræsenterer én partm nemlig sælgerens. En boligadvokat kan i stedet tale købernes sag. Til valg af boligadvokat bør en stedkendt boligadvokat vælges, som er tilknyttet det område, hvor der skal købes ny bolig. Det giver boligadvokaten mulighed for at udnytte sin viden om områdets boliger og kvadratmeterpriser, hvilket er gavnligt for forhandlingerne. Der vil ske en grundig rådgivning omkring områdets boligmarked, hvorefter den enkelte bolig, dens tilstand samt pris vil gennemgås. Når køberne har fundet drømmeboligen, vil boligadvokaten sørge for resten. Alt vil naturligvis foregå i samarbejde med køberne, så der ikke tages beslutninger uden deres samtykke. Boligadvokaten vil sørge for at udarbejde og gennemgå købsaftalen, hvor forhandlingerne om prisen og diverse forbehold udelukkende vil foregå mellem boligadvokaten og sælgers repræsentant. Der vil ske en udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, når købsaftalen er på plads. Det sikrer en effektiv proces, så drømmeboligen ikke bliver solgt til andre. Hvis der skulle opstå problemer efter overdragelse af boligen, vil boligadvokaten kunne hjælpe med at placere det økonomiske ansvar retsmæssigt.

Boligadvokaten er på den måde en støtte gennem hele processen, så den nuværende bolig kan blive solgt, og der hurtigt kan flyttes ind i den nye drømmebolig.

JURIST- OG SKØDEHUSET
Holmbladsgade 44, 2. tv
2300 København S
Tlf: 60 61 76 78

Comments are closed.