Brug dit sabbatår i udlandet

Rejse

Når du går ud af gymnasiet eller afslutter en anden form for ungdomsuddannelse, er det både en lettelsens dag, men det kan samtidig være en utrolig stor stressfaktor. Hvad skal jeg nu? Skal jeg starte på et studie? Skal jeg tage ud at rejse? Skal jeg arbejde og tjene penge? Skal jeg blive boende hjemme hos mine forældre eller flytte? Listen er uendeligt lang med uendelige muligheder og drømme i mange forskellige retninger. Det er umuligt at sætte en skabelon på, hvad der er rigtigt og forkert at gøre – for alle har hver deres mål og ønsker med livets gang. Nogle føler sig enormt modne og klar til at starte direkte på en selvvalgt uddannelse på universitetet, mens andre har en spirende rejselyst i maven, som de har lyst til at følge.

Er du en eventyrer?
Har du lyst til at rejse efter en færdiggjort uddannelse, er der endeløst mange veje at gå. Om end du ønsker et sabbatår i udlandet ved at rejse rundt, eller du ønsker at bosætte dig i et andet land, er helt op til dig. Vi kan nemt hjælpe dig med, at sammensætte den perfekte rejse efter dine ønsker hos www.adventureheart.com.

Du er måske stadig ung og har måske lyst til at rejse sammen med andre unge. Her kan vi blandt andet tilbyde grupperejser for unge, hvilket gør det muligt for dig, at opleve verden sammen med en masse andre unge mennesker, der brænder for det samme eventyr som dig. Hos AdventureHeart arrangerer vi både rejser til Afrika, Asien, Amerika og Oceanien, der byder på en masse forskellige avdenture-oplevelser for unge, der ønsker at rejse sammen. På rejser med os, kommer du helt tæt på lokalbefolkningen, og får en fremmed kultur helt ind under huden. Hos os er du sikker på at få en masse unikke oplevelser med hjem i bagagen samt venskaber der kan vare for livet.

Hvordan kommer jeg afsted?
Inden afrejse er det vigtigt først og fremmest at beslutte, hvor du gerne vil hen. Det er en svær beslutning, da det kan være en ”once in a liftetime opportunity”, og du sandsynligvis gerne vil det hele. Når du har besluttet hvorhen rejsen skal gå, er det vigtigt at tjekke op på, hvilke vacciner du skal have inden afrejse, eventuelt hvilken medicin du skal medbringe og hvilket klima/vejr du rejser til. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, og forhøre dig. Vi vil selvfølgelig være til rådighed gennem hele dit ophold, samt planlægningen heraf.

Adventure Heart

Christianshusvej 193

2970 Hørsholm

45 76 18 00

Comments are closed.