3 gode råd, når du skal have bil

Det kræver store overvejelser at anskaffe sig en bil. For de fleste er bilen en stor udgift, og det kræver derfor, at man fra starten bliver klar over, hvilket behov man reelt har i forhold til at anskaffe sig en bil. Her får du derfor tre gode råd til at anskaffe dig en bil.

1. Overvej at købe bilen brugt

Umiddelbart tænker du måske ikke, at du skal købe en brugt bil. Men der er flere grunde til, at det kan være en god løsning, især hvis dit budget ikke er så stort. En brugt bil kan du ofte få i rigtig god stand, og prisen er langt lavere end prisen på en ny bil. Du kan i mange tilfælde få en bil, der byder på mere plads og komfort og bedre udstyr, end hvis du skal have det nyeste nye, der så er væsentligt dyrere. Markedet for brugte biler er stort, og chancen for at du kan finde netop din drømmebil blandt de mange og flotte brugte biler, man kan købe her til lands, er stor. Du skal se dig godt for, inden du køber, men det kan være en god løsning, især hvis du er førstegangskøber.

3 gode råd når du skal have ny bil

2. Vælg en bilforhandler du kan være tryg ved

Hvis du vælger at købe bilen brugt, bør du se dig godt for og vælge en forhandler, du er helt tryg ved. Det handler ikke nødvendigvis om at finde det tilbud, der umiddelbart virker bedst, for en brugt bil er netop brugt, så du skal være sikker på, at bilen ikke har skjult slid eller problemer, som senere vil kræve dyre reparationer. Du bør helt klart finde en bilforhandler, der er medlem af en brancheforening og som har været i branchen i flere år, så du ikke risikerer at vælge én, der går konkurs, hvis du senere har reklamationer på bilen. Heldigvis er der mange gode brugtvognsforhandlere at vælge imellem. Eksempelvis finder du bilforhandlere omkring Birkerød og Køge, der giver udvidede garantier på deres biler, så du står mere sikkert, skulle der vise sig at være problemer med din bil efter købet.

3. Overvej leasing

Hvis du gerne vil prøve en bestemt type bil af, inden du køber, kan leasing være en rigtig god løsning. Du risikerer ikke udgifter til værksted, da der er service inkluderet i leasingydelsen. Så længe du passer godt på bilen, tager du heller ikke samme økonomiske risiko, som hvis du køber en bil.

Bilhuset Laursen A/S
Ørnevej 4
4600 Køge
Tlf: 56 50 02 44

Comments are closed.